..

Saturday, March 28, 2009

cobaan pertama



my 1st step.
cobaan pertama kurg berjaya.huhu
br jap td siap dgn projek lasagna.
tp agak kurang menjadi.
sbb buat dlm keadaan jiwa separa kacau n kelam kabut kot..
its look nice tp rasa masin sket.
gara-gara along kata 'rsa dh ok, xla masin sgt.nnt dh msk dia xrasa msin dh'
huh..sgt2 EQ rendah.slhkn org len plak..huhu

kepada yg berminat untuk mencuba ini dia bhn2 basic.



kalo nk lg marvelous, boleh taruh lg extra power..hehe n try usha resepi di sini

moral of stori:
1. len kali buat dgn jiwa sepenuh tenang. jgn kalot2.baca bismillah sblm cuba coz dis is ur 1st try.planing as well.jgn duk belasah hentam kromo je.huhu
2. jgn duk dgr ckp org sgt, ikut lidah sndri. tp xslhkn mintak advise..hehe

9 comments:

Mohd Taufik said...

Wohoooo!!!...tahnaih cik kiah hehe

Materialize gak lasagna kau ek hehe...sedap x? Xpa cik kiah practice makes perfect, kita jatuh so dat we learn how to pick ourselves up :P

stario said...

wow..nmpk mcm sdp..aritu br mkn ngn nas bnda alah ni..erm nak rs jgk ko buat sdp ke x..dr rupanya nmpk molek dah..nnt buat aku 1 ye..:-)olh sbb ko yg buat so aku bg nama LASAG-INA..hehe

cIk iNa said...

Mohd Taufik: nmpak materialize ke?btw dun judge a book by its cover.hehe..
yeah.. past is past kn..=)

stario: boleh aje nk rasa 'lasag-ina' yg masin ni.haha.meh2 turun kuala.

ayu_ana said...

wow..pasni ko wat utk kenduri aku ek..haha..sponsor lah skit utk kenduri aku nnt..pastikan kurg masin..hehe

cIk iNa said...

ayu_ana: wah sentap, tuk ko aku wt spesel kasi manis cm pengantin nya..hehe

sLy said...

cikgu ina... buat la lg.. bagi kwn kt kelas rase.. tak pun bg jiran tetangga yg rase.. tp bg special la ek.. hehehe..:-)

syafidatul said...

tahniah la lasagna kau berjaya, pasni boleh open class cookin..

kenapa kau masak mode jiwa kacau?

cIk iNa said...

sLy: owh..boleh2!!:p

syafidatul: tenkiu :)
jiwa kacau sebab terkena angin kus-kus nestapa hg la..huhu

along said...

ek eleh...mulut kita lak yg salah...mana la i nak tau cikgu kiah punya white sauce tu pun masin..anyway,jgn ler sedih sgt coz kan haikal tukang perabih lasagna sheet tu...apa la rasa mulut haikal tu ek..mau kena darah tinggi...sampai kunyah x berenti...he..he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...