..

Sunday, March 15, 2009

-besday boy-

entry khas untuk si kecik haikal.
hepi besday!
semoga panjang umur, sehat2 sentiasa, xnakal2, xgaduh2 dh dgn maksu, be a gud boy n anak yg soleh k=)
ari ni genap 2tahun dh kwn gaduh mak su ni..
wlopun haikal xpandai baca tp mama haikal yg sure akan tergedik over
syok sndiri baca entry ni kn.sori babe.ni entry special for besday boy k.
tahun ni poket maksu kering nk sponsor kek, so tgu thn depan je la ye..
tp ade hadiah special tuk haikal.taraaa..
xsmpat nk uplod gmbr =(..pah yan dh bising suh stop sbb nk rush ke perlis pas ni.so..ciow chin ciow..

2 comments:

missdream said...

hepi besday to haikal...wpun haikal xbc, maksu tlg smpikan ek..hehe

along said...

tima kacih ye maksu n auntie min...
katak yg maksu bg si haikal dah buat bola...pg td bgn tido pun dok sebut "na..na.."mak su jgn ler giler meroyan lak...
insyaallah, hjg bln ni we all blk ler, itu pun kalu x bz ngan bisnes..h..he...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...