..

Wednesday, December 31, 2008

peNang?

Dapat kol dari my kazen

dia "kt mana ni"
saya "kt umah laaa.kenapa?"
dia "ingtkan ade kt penang"
saya "kenapa mesti penang"
dia "manala tau, kot sambut new yr kt penang"
saya "eh..perluke nk smbut nw yr mesti kt penang?"
dia "ntah..dh sume org nk ke penang time ni"
saya "emmm..k la azan.nnt kol blk..hehe"
dia " sejak bila ni jd baik"
saya "sejak bila?emm..sejak dh nk jd cikgu 'betul' ni kot"(dlm ati,eh bkn ke time azan mmg kena hormat xleh becakap..mungkin kazen aku tu telupa kot.rindu nk ckp dgn aku lama2 la tu..keke)






pelik jugak ye..kenapa sume org mesti ke penang tuk sambut new yr..apa yg specialnya???sepanjang kt penang, ada la sekali kami lepak kt pdg kota duk ats pdg kelah2 tgk bunga api kot..tu pun dh kebetulan.xde ape pn bezanya.huhu..

act,mmg sepatutnya aku kt penang esok.haha.tp bukan tujuan tuk sambut new yr k.dh kebetulan khamis = 1hb..tp last minit xjd..maaf ye org itew..

Tuesday, December 30, 2008

whiLe waiTing

Bosan menunggu..nk ke ipoh jap lg.boleh x kalo janji jgn buat org menunggu..menunggu satu penyiksaan tau x..

1. jenguk dapur isi perut---->masih tiada

2. dapur lg masak nasi---->tiada juga

3. nasi dh siap..tp xde lauk..huhu.jenuhla makyan bising nnt..xpe2.goreng ayam+wedges+sambal..ok la tu kn..janji leh isi perut..hehehe..maaf ye..ari ni sgt mls nk main msk2 yg beria.---->tiada kuasa dua...dh hangin 1 bdn..huh

video

4. teringt mms along kasi mlm td..mia suka sgt mkn nestum.gelak sakan dia.6 month already,dh boleh mkn solid dh..makin chubby la pas ni mia.chubby mcm baby kt sebelah tu..hehe.sama x muka kami ?org kate mia iras maksu..ye ke.org kate la kn..haha..mama haikal xleh terima kenyataan..tu la dlu time pregnant kn mia,muka ni la yg selalu kena itu ini kn..bibik la katekn.ha nah..muka anak dh sejibik dgn bibik...rindu nk jumpa si kecik nii..xpe2..nex wik pas g penang leh trus ke perlis..---->12.50pm,tiada kuasa 18..aduii.sabar je la..

Monday, December 29, 2008

SaLam Ma'al hiJraH

salam ma'al hijrah 1430..
semoga kedatangan tahun baru ni lebih baik drp tahun2 sebelumnya
n welcome to cikgu kiah ke dunia blogger..dats y la new born kn..ahaks.
kononla nk letak nama yg sweet2..tp kekontangan idea.
akhirnya "nEw boRn of Cikgu kiAh', sweet la sgt =)..huhu.
xpe2. nnt la cikgu kiah tukar nama yg sweet itew ye..

emm..sume org duk pakat berazam kt blog.
mcm best je ..azam 1430/2009:

1. kurangkn shopping yg merepek n keep more saving (wajibghunnah..xde sunat2 dh.huhu)

2. new laptop comel ( blum tahap penting lg kot tp dh usha2 dh)

3. the rest continue azam thn lepas je kot..kalo list down kt sini ada unsur2 riak..
nnt kena istigfar kt sini plak kn..hehe(x gitu org itew)..bak kata dr tuah.azam letaknya di hati besar dan hati kecik.n dia boleh ikhlas boleh tidak ikhlas..... so just keep in my heart n mind ..mudah-mudahan terlaksanalah hendaknya..aminn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...