..

Thursday, April 16, 2009

say NO!

Say NO to *as* !!!
Uwaaa!!sgt2 gerun dgn komen org ramai.
Org ramai yg sgt2 berterus-terang mengkritik dgn seikhlas hatinya.huh..tq2 =)
Sbnrnya aku dh terperasan perubahan yg agak mendadak ni.
Tp xsangka akan dapat perhatian ramai.uhh..kritikal2!!
Doakan aku dapat menahan nafsu *as* itew ye.
Masih mengumpul kekuatan..
sbbnya pantang nmpak..
nmpak *as* mcm nmpak camera..keke
Any tips plz..help me!!



* song 4 dis wik.xde kena mengena dgn entry langsung=p tp layannnn.aku suka lagu ni tmbah plak tgk mila & hafez nyanyi konsert af last wik..touching2!hehe

9 comments:

Lan said...

Nak Komen Tapi xphm...
huh aku la org yg plg blurrr kt sini..

Am said...

apa itu *as*?

nasik?

cIk iNa said...

Lan : xpe..bkn ko sorg.
rmai lg yg blur..hehe..wat2 paham je la cik lan=)

Am : wah bijak...
tp shhhhh!!snyap2 sudah..hehe..

Lan said...

OOO..rase cam da phm..
nasi-tembam-diet..ader kaitan la kan..agak2 haha(urgghh..try NOT to confuse myself)

sLy said...

tips??? cikgu aku nama dia ina jugak.. dia ckp kene bfst kalu x nak kurus. hahaha.. betul ke teori tu cikgu ina? ko dah cuba ke? hekhekhek

Siti Nasuha Hamzah said...

sudah la ina...bak kata mak cik ko..."igat baka kamu tuh bkan kecik2 pun"
terima la seadanya...

missdream said...

ok la tu, kan petua budak kelas hg, nasi xleh, roti canai bleh lg..ina, free2 call aku, aku blum topup. ada benda nk gtau.tp kalo aku dh call hg abaikan comment ni ek

ayu_ana said...

ina..jom jmpe...aku nk tgk knp ko banned nasi ni..huhu..aku kt kampar skrg..cuti darurat..

cIk iNa said...

sLy: =)

Siti Nasuha Hamzah :@ la psal.
harap2 gene tu mutan kt bdn aku..haha

Miss Dream: Mmg ok.tp kalo dh roti canai sekeping xcukup tu.ape kes?=p

ayu_ana: xmo jumpa..perintah berkurung selagi adibah nor xtarik balik sumapahan die..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...