..

Saturday, May 16, 2009

-selamat Hari guRu-

GURU PEMBINA NEGARA BANGSA
Selamat hari guru buat semua yang bergelar pendidik.
Wah ayat sgt terskema..well cikgu kan.hehe

Tapi hari guru tahun ni sgt2 touching sebab untuk pertama kalinya aku dapat hadiah sempena hari guru tau..pada hal jd cikgu secara rasmi pon blum lg..huhu..smngt berkobar2 plak nk naik belon ni..haha

Thnx to cikgu sakinah for the present..Kira aci la kan beli hadiah sndri then kasi kat diri sendiri + anak..haha..xsangka my mum is like that..org yg larang keras aku nk jd cikgu dulu then dia plak jd org pertama appreciate me as a teacher.sgt2 touching.. =) so sesiapa yg teringin nk buat aku lbeh touching sila lah kasi hadiah kt cikgu kiah ni..hehe

Thnx jgak pada dentist as ur very soon wish =p

7 comments:

Siti Nasuha Hamzah said...

HUHUHU SELAMAT HARI GURU!!!

Nak hadiah erk...
hadiah apa erk..

HAAAAAAA

Aku bg macam aku bg kat cikgu2 aku dulu erk....

PEN MERAH!!!!!

sLy said...

cikgu kiah, Selamat hari guru.... Baru jd cikgu lesen L pun nk hadiah gak ke?? hehe..

Lan said...

Bg adiah Wehh..kne sapot cik iNa.. nti dier down...:) ermm tp ase cam da bg jerkk...

cIk iNa said...

Siti Nasuha Hamzah: Siot..
Tp ok gak..alang2 nk kasi,
kasi la stok tuk setahun..sng xyah aku beli dah..=)

sLY: Thnx..u too cikgu sLy..
Lesen L pun cikgu jgak namanye..huhu

cIk iNa said...

Lan: emm..so far x down lg..sgt bahagia okeh..=p

Am said...

happy belated teachers day.
bleh tak camni?
:P

cIk iNa said...

Am: bleh je am..tq.
u too..hepi teachers day=)
Kira halal la tuh sbb xde special day tuk hari pensyarah kn =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...