..

Monday, August 14, 2006

miss blog..

aiseh..bleh plak aku telupa nk tulih smlm..ape ntah yg aku bz sgt..pada hal sempat lagi je duk main2...seari suntuk duk memerap kt bilik je..rase mcm x pecaye je bleh duk diam..hehehe..boring gile.P1010024 dh ptg barula berSANTAI2 kt tasik..tgk aksi biawak pn jd la..rase mcm nk wat discovery je pasal biawak2 kt tasik aman ni..sbb unik sgt...ha ni klu usulkan kat amri nih..msti die suke..sbb mamat tu mmg giler bende2 cm nih..huhuhu.congrats to that guy..aku pn nk ikut jgk...almtnye plan nk g jepun mcm x kesampaian je..(ceh..angan2 je lbeh)..klu dpt smbung kt usm nnt pun dh syukur sgt...AMIN..ari tu selisih, punye la ceria muke dia..yela org nk p oversea katekan..but he deserve it..pas ni xder la the MOle season 3..sedey...

1 comment:

Lutfi Amri said...

Weh, yg ari tu tu The Mole Season 3 la. Wah, satu blog citer fasal aku je ek. He he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...