..

Saturday, December 22, 2012

Iman turn to 1

Alhamdullilah anak bujang kami dah turn to ONE..
Happy belated birthday anak manja mama abah.
Mama & abah sentiasa doakan semoga Muhammad Iman jadi anak yg soleh, sentiasa sihat dan dapat berjasa pada Agama, bangsa dan negara ye sayang..


kejap je masa berlalu, Iman pon dh pandai tunjuk nak itu nak ini. dah pandai tarik tangan mama ke toilet bila dia poo poo.dh pandai angguk kepala kalau dia nak sesuatu, pas tu geleng kalau xnak. Walaupon abah slalu outstation tp Bila mama sebut "mana abah?" dia pandai tunjuk gambar abah ..sbb tu mama gantung gambar dlm bilik senang iman cr abah bila bgn tido. Iman dh ada 6 batang gigi since dia 9 bulan. Cepat merajuk kalau mama pegang baby lain.mula la dia mengamuk.."iman xready nk jd abang la mama"..hihi..ye mama pon xready lg nk bg Iman adik tau =p



18122012..celebrate kali ke3 hari jadi iman.kali ni celebrate sama2 masa birthday abah.



Iman , mama xsabar nak tengok anak mama jalan  ni...good boy mama kena rajin2 belajar tak tih ye..hihi




1122012 celebrate iman birthday at kapitan penang.. Kek iman kek mama jugak.. Hihi.
kek besday dr opah


Hadiah dari tok & opah ..maceh

Kasut dari mama=).. Mama pon xmerasa pakai kasut ni tau iman.. Huhu
Hadiah dari abah ..anak mama dh besar dh boleh g sekolah naik "bulldozer" \(*_*)/

Hadiah dari kakak.. He love trucks very much..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...