..

Wednesday, December 9, 2009

My e-DaY

Sedang mengalami sindrom xpuas ati dgn background yg ade.
maksud saya b/ground blog cikgu kiah ni =P
masih dlm proses cuba jaya..
so jgn terkejut kalau tiap2 ari blog cikgu kiah berubah rupa ye..hehe..

Alhamdullilah selesai juga majlis 5dec..
sangat gumbira & bersyukur sebab sumenye berjalan lancar.
saya tobat xmo tunang lg dah sbb penat gile rupanya jd petunang ye.=(
cukup lah sekali..my 1st n last..
doakan kami semoga semuanya baik seperti di rancang dan mendapat keredhaan oleh-Nya.insyaAllah..
i luv him so much..=)

T.kasih banyak2 to mak yan org penting melayan kerenah sibongsu ni,
to pom2 gurl sekalian yg banyak membantu,
ucu nas, wawa, cik min n k.anum yg sanggup jd peneman setia menanti rombongan sampai..huaa..sbnrnya petunang pon dh ilang sabar sbb lapo..huhu
n thnx to mak andam yg terpaksa melayan petunang yg ganas gile ni.
mata yg dh bape kali tercabut, lipstip yg bejuta kali kena toucup,
kesian mak andam dpt customer xreti pakai makeup ni kn..hehe
so next to skudai.turn cikgu kiah plak jadi pom2 gurl =)

aksi-aksi peneman setia di bilik petunang..version 1.(nantikan version ayu di luar bilik =p)

aleesya yg terpegun tengok maksu..hehe
ayat-ayat cinta..=)
sempat menembak mengintai cik abg dari dalam bilik =p

cik min pon smngt buat aksi..hoho

wawa yg kagum sgt tgk cincin ..haha

nas yg xpuas ati..aku pon ade jgak cincin daa..huhu

upacara menyarung cincin di dalam bilik version 1=)

damia & haikal

cik min tekun menggubah coklat..tQ
aksi apekah ini nas..kerja la..ish2

wawa yg dipaksa menunjukkan talent..hehe

7 hantaran dr t.intan

19 hantaran dr k.kangsar

5 comments:

ciktutor said...

CONGRATS!!!!

Am said...

Nak kena tekan komen kat atas! tak praktikal.

On regards the proposal.
Congrats again.

Wah, ko dengan Azua ala-ala mami jarum sangat posing tengok cincin.
Haha

cIk iNa said...

ciktutor: tqvmuchhhhhhhhhhhhhh sis!=)

Am: tenkiu so much bro..mahadi sudah.suh dia kipas2 sket join aura kami tuh.=p..

hehe itulah kami..kami yg bermami jarumm.hehe

Am said...

takziah untuk post di atas.

tapi nak gosip sikit.
weh, najhan hakim ngan zuherly pun kawin bulan nih.

wah-wah, bertambah dah geng the mole yang kawin nih.

cIk iNa said...

Am :series?wow..zul tau..si najhan tu xdgr pape pon..ape lg am..(mode sdg mengipas)..hehe..
td smpat gosip dgn mahadi kt taman.ooo diam2 eh =p.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...