..

Saturday, August 1, 2009

Penangan PMS

huh..sgt tak suka penangan PMS kali ni..
hormon makin mengada2..
mudah sgt meleleh..mengada2 kan?huh..
hormon sgt xstabil..
meroyan xtentu pasal..

maaf ye kalian yg terkena tempias meroyan saya.
maaf ye akak mulut laser yg mengacau sy mengecat..xpasal2 akak pon kena balik mulut laser sy yg berapi ni kan..lain kali kacau la lg..huhu

maaf ye anak2 murid saya yang xpasal2 jd mangsa keadaan..
xpasal2 jd mangsa gulai ketam saya..
saya tahu menyengit..tp apa kan daya.
anak murid saya mmg suka gulai ketam saya.sedap agaknya=)


tiba-tiba saya teringat website yang agak menyentuh hati,
sgt comel, dan sgt kreatif. Allahyarhamah baby Sarah Ayumi..comel kan namanya..

terus mencari dan akhirnya jumpa..yess..
" sayang datang, sayang pergi...kasih tuhan bawa ke mati.."

5 comments:

ciktutor said...

take care.
marilah bersama-sama amalkan gaya hidup yang sihat - bersenam dan makan makanan berkhasiat untuk membanteras PMS..keke
tensen kan bila hangin satu badan walau sebenarnya kita org yg baik hati. hehe

Am said...

korang nih diberi kursus melepaskan stress dalam blog ke waktu kat sekolah dulu.
apsal senior junior sama jer bila tiba saat itu?

cIk iNa said...

ciktutor: yeah..marilah kita amalkan gaya hidup sehat..jauhi H1N1=)..
mmg tensen kan.saya simpati org kt sekeliling..hehe

Am: agaknye la.therapy ketika PMs..ok wat..=s
tp rasanye org yg tak PMS pon lepaskn stess kt PHD jgak kn.kn.kn..haha.

ciktutor said...

Am,agaknya sistem pembelajaran sekolah dulu buatkan kami suka meroyan bila tiba saat itu...hahahaha
Atupun nasik lemak dewan makans etiap hari rabu? hmmm, terfikir...

dentist said...

waaa...dah lama siot tak bukak blog cik kiah nih...hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...