..

Sunday, June 7, 2009

06.06.09

6/6/9..sume nye berebut nak wat majlis renjis ari yg sama..
so nasebla..bnyk sgt yg clash..aku sempat jenguk renjis sepupu aku n renjis k.onen je kt trolak semalam..
hmm..kalo 9/9/9 bukan jatuh pada bulan puasa,rasanya sure bederet jgak la org nk renjis2 time tu kn..huhuhu..perlu ke? =p
kan ke sng kalo pilih wekdays je..confirm xclash dgn org len..tp confirm jgak la, hangin sedara mare sbb nk kena apply cuti..hahah..nasebla..janji pengantin yg dpt cuti babe..hehe..



kami dgn k.onen..
to k.onen, semoga bahagia ke akhir hayat.movie mlm td kata "the key to happiness is doing what you love with people you love." hmm...nice!


kami yang wajib berposing =) ..tp xcukup korum..nas last minit balik jb merenjis kenduri kawen ika kt muo.. (alasan semata2 nk jumpa si pendek la tu =p)


nape xcenter ek? perlu ke ade ruang kosong sebelah tu..=p


atas katil..pose berkat yg wajib jgak ni..hehe

17 comments:

kAy^ReL said...

10.10.10 ek...hehe...tapi kalo nak 10.01.10 pon ok jgk... :P

cIk iNa said...

kay^ReL : wah2..confident je eh.

stariolispo said...

alaaa ko nak xnak kna buat cuti sklh jgk..ckgu la katakan..pa2 pun jgn lupa jmpt sdhla ye..aku dok rs ko dl ni ina antara korang berempat..@ nas kot..haa dah dkt tu ina..nmpk dah tu nasi myk ko..heheha..cnform lg cpt dr aku ni..kuang2..

kAy^ReL said...

cIk iNa : kte sentiasa konfiden...dia tu yg kecut perot tgk kekonfidenan org...

stariolispo : dgr kata ade pertandingan sape paling lmbt adiah plg besar...org tu plak dok nak kejar adiah tu...so lmbt lg la kot nasi minyaknye...tambah lak dok kecut2 perut ni...

azua said...

ina,kenapa xletak gambar kat meja pengantin, gmbr aku suapkan kau..jangan jeles kay rel..aku dh buat dulu kt ina..cuma xbersanding je lg atas pelamin

cIk iNa said...

stariolispo : hmm...ye ke li..agak2 nye la masin ke tak mulut ko tu ye..
mstila la ajak, ko kan duda aku..ups..

kAy^ReL : huh..kecut perut ke?hormon kata esok pon ok..haha..

cIk iNa said...

azua : mna bleh wa..kang kontrovesi plak..aku ade skandal baru..jenuh bermuntah darah jgak aku kang..hehe

sLy said...

cikgu ina semangat betul g wed... misi curi sireh berjaya tak? rasenye dah x pyh kot.. hehehe. sireh wed adik aku ade lg ni kalu ko nak.. ahaksss..

missdream said...

li, betul la tu aku rs ina dulu...hehe...kecut2 perut pun sebenarnye suke..hehehehe....aku xkisah la ina nk adiah paling besar, aku xkisah kecik pun asalkan paling mahal..hahahaha..ina, nas, wa, li jgn lupe tu...

kAy^ReL said...

wah wah...semua dah meletakkan harapan...camne ni???

stariolispo said...

hahaha..xpala.sama2 kt tgk sapala yg akn dpt hadiah bsr tu..p ina dah trkluar list la..bau nasi myk kuala dah dkt ni..apa lg abg panda..cpt2la tingkatkan usaha anda ajak ina kawen..hohomin..jgn ckp org..ntah2 min yg dl kot..dptla hadiah kcik je..hehe

Siti Nasuha Hamzah said...

wahwahwah bila cita bab kawin sume smgat jer erk..sory la jdik orang paling lambat commnt...

missdream; min sorry aku tak dapat g wedding akak ko..aku g ika pnya wedding n jiran belakng umah aku pnya wedding..lagi pun abg am pnya mak mentua meninggal dunia masa tuh...tuh yang aku blik jb...

stariolispo: erm bab sapa kawin dulu sy surrender la...mak tak kasi kawin dalam masa terdekat nih..so sorila min aku rasa aku pnya adiah tak kecik la..hehehhe

kAy^ReL : confident itu penting..baru nampak bergaya yang lain tuh letak tepi dulu..hehhehe

cIk iNa said...

sLy:oho..mcm xbiasa je dgn smgt aku tuh..hmm..adik ko ape barang..aku nk tgu curi sirih ko punye je la nnt.bleh?

missdream: ai cik min..sempat lg mengeji..tp mmg pon.kecut perut a.k.a dh gedik sgt dh..haha
mmg la ko xkesah hadiah besar..sbb dh dpt si hubby yg besar...ye x?ups.jahat nye aku.tp yg yg tu la yg best pn kn..hehe

cIk iNa said...

kAy^ReL : cm ne apenye..sedia je la kunci civic awak tu..haha

stariolispo: li, aku nk tukar sket ayat ko.."ape lg ina,cpt2 la ajak abg panda kawen"ok x? =)

cIk iNa said...

Siti Nasuha Hamzah: sbnrnye hg la org no 1 yg semangat over..tp mak xkasi nk wat cm ner.sori 2 say la kn.haha.
xpe..stok2 yg aku suh hold dlu tu..layan kn aje..smntara nk dpt lampu ijau kena kawen..=)

*p/s: oh ye..pastikan tarikh2 diatas sume nye ade kt sini k..jgn gatal nk bermastautin kt tmpT2 sejuk time2 tuh..

stariolispo said...

amboi2..ina org tua2 kata kalo gatal ko ni dah smp thp wajib kawe weh..so cpt2la ko yg msk mminang abg panda..abg panda..ko ddk je tnggu ina yg msk mminang..ckgu kiah yg dah gatai..haha.sapala nak mng hadiah bsr tu kan???

kAy^ReL said...

semakin hangat topik ni rupenye ek...insyaAllah kalo ada rezeki n xde ape halangan, seperti tarikh yg dirancang...masalah skrg ni tuan pnye bdn tu...ajak dtg umah pon dah kecut segala benda...nak cepat2 pemendenye...sembang je kencang...tp penakot!!!hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...