..

Saturday, September 20, 2014

Cameron highland

Kali ni ikut abah kerja ke Cameron Highland pulak..
Dah lama tak bawak anak- anak bercuti.
kira ok la 2 in 1.kerja sambil bercuti..hihi




Kali ni nak review hotel yang kami duduk  dekat tanah rata.
5 star la bagi.=)

Sebab jarang dapat hotel yang selesa dengan harga yang berbaloi.
Bilik sangat luas siap boleh tambah 2extra bed or bentang toto lg.
Kami stay dekat Century Pines Resort.
Best sebab boleh dengar azan dari masjid. Ada garden view ala-ala kat oversea gitew..hihi 
Berhampiran dengan balai polis dan tempat makan.
Tapi still kena drive..nak jalan kaki dengan anak- anak semput jugak mak..=p
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...